Fizetési- és lemondási feltételek

1. Megrendelés

1.1 Munkatársunk írásban vagy telefonban adott árajánlatára a vendég részéről írásbeli megrendelés szükséges. Ezzel a megrendelővel a vendég elfogadja a szállás fizetési és lemondási feltételeit valamint az Általános Szerződés Feltételeket.
A megrendelőnek tartalmaznia kell az érkezés, távozás dátumát, vendégek nevét és gyermekek esetén a születési dátumukat. Munkatársaink a megrendelő alapján véglegesítik a foglalást, és erről visszaigazolást készítenek.

2. Megrendelés lemondása

2.1 A megrendelés lemondása írásban történik.
2.2 A szobafoglalás az első foglalófizetési határidőig stornóköltség nélkül lemondható.
2.3 Az érkezés előtt 21. napig: díjmentes.
2.4 Érkezés előtt 20. naptól a 4. napig: a megrendelt szolgáltatás 30%-a,
2.5 Érkezés előtti 3.naptól illetve ha foglalás napján előzetes jelzés nélkül nem érkezik meg a vendég: a megrendelt szolgáltatás teljes összege kerül kötbérként felszámolásra.
2.6 Ha a Szerződő fél a szállás-szolgáltatások igénybevételét foglalófizetéssel, vagy más Szerződésben foglalt módon biztosította, és az érkezési napon helyi idő szerint 18:00 óráig nem érkezik meg, vagy nem jelzi előre, hogy ennél későbbi időpontban érkezik, a Szolgáltató a Szerződésben meghatározott mértékű, de legalább egy napi szállásdíjat kötbérként érvényesít. Ebben az esetben a szállást a Szerződő fél részére az érkezési napot követő nap 10:00 óráig fenntartja, majd ezt követően a Szolgáltató szolgáltatási kötelezettsége megszűnik.
2.7 Egyedi és akciós ajánlatok esetében lemondási feltételek az ajánlatban szereplő feltételek szerint alakulnak.
2.8 A lefoglalt, de a Vendég szálláson való tartózkodása alatt igénybe nem vett, illetve módosított szolgáltatások (szállás, étkezés, programok stb.) pénzbeli visszatérítésére nincs lehetőség.
2.9 A Szolgáltató speciális kondíciókhoz kötött termékeinek foglalása, csoportos utazás, vagy rendezvények esetén, a fentiektől eltérő, egyedi Szerződésben rögzített feltételeket állapíthat meg.

3. Megrendelés módosítása

3.1 Már véglegesített és visszaigazolt foglalás más dátumra történő áthelyezésére, vagy a létszámot módosítására a szabad kapacitás függvényében az alábbi feltételek szerint van lehetőség:
- Módosítás esetén a befizetett foglaló adott naptári évben használható fel, de maximum 90 napon belül.

A módosítás díja:

  • érkezés előtti 21. napig díjmentes
  • az érkezés előtti 20. naptól 15. napig 10.000 Ft/alkalom
  • érkezés előtt 14-4. napon belül a foglalás végösszegének 15%-a, de min. 10.000 Ft
  • érkezés előtti vagy az érkezés napján a befizetett foglaló teljes összege módosítási költségként kerül felszámolásra

3.2 Törzsvendégeinknek (akik legalább már háromszor jártak nálunk), érkezés előtt 15 napig foglalásonként 1 módosítás ingyenes.
3.3 Egyedi és akciós ajánlatok esetében az ajánlatban szereplő módosítási feltételek az irányadóak

4. Fizetési feltételek

4.1 Az üdülés teljes összegének 30%-át a Szolgáltató által küldött visszaigazolás után 5 naptári napon belül kérjük foglalóként átutalással befizetni, és a foglalófizetési utalványról (név, cím, rendelési szám, illetve áfás számla igény esetén adószám és kiállítási cím feltüntetésével) egy másolatot a Szolgáltató részére elküldeni.
4.2 Amennyiben a foglalás és az érkezés között 14 napnál kevesebb, de 4 napnál több idő van, akkor a foglalót 3 naptári napon belül kérjük befizetni.
4.3 Amennyiben a foglalás és az érkezés között 3 nap vagy annál rövidebb idő telik el, a vendég a teljes összeget érkezéskor készpénzben egyenlíti ki. Kártyás fizetésre sajnos nincs lehetőség.
4.4 Speciális ajánlatok esetén a fizetési feltételek változhatnak, melyet az írásban megküldött visszaigazolás tartalmaz.
4.5 A befizetések elmaradása esetén a foglalást automatikusan töröljük.
4.6 Elfogadott fizetőeszközök: Készpénz, átutalás.
4.7 Bármely fizetési mód alkalmazásával kapcsolatos költség a Szerződő felet terheli.
4.8 Ajándékutalvány: Az ajándékutalvány csak a rajta meghatározott érvényességi időn belül és értékben, a szabad kapacitások függvényében használható fel. A beváltási időn túl az utalvány érvényességét veszti.

5. Be és kijelentkezés

Bejelentkezést és a szolgáltatások ellenértékének készpénzben történő kiegyenlítését a Szolgáltató az érkezés tervezett napján 14-18 óra között biztosítja.
Lehetőség van későbbi, tetszőleges időpontban történő bejelentkezésre, azonban ez az opció kizárólag az érkezést megelőző napig teljes egészében kifizetett szállás esetén választható.
Vendég a szállást a távozás napján 10 óráig köteles elhagyni. Esetenként lehetőség van a legkésőbb 12 óráig történő kijelentkezésre, melyről minden esetben Szolgáltatóval történő egyeztetés szükséges.
A szállás későbbi elhagyása esetén Szolgáltató jogosult a szerződésben meghatározott felárat felszámítani.